Kurser

 • Vi tilbyder dig og dine medarbejdere en grundig træning i brugen af VLT® og VACON® produkter. 

  I år kan du vælge mellem grundkursus og vores udvidede kursus, som er et applikationskursus med fokus på energioptimering. Kurserne udbydes i samarbejde med Aarhus Maskinmesterskole, så vi sikrer de rigtige pædagogiske kompetencer og styrker udviklingen af fremtidige kurser. 

  Kurserne har fokus på at forbedre din personlige viden og dine færdigheder, så du kan få mest muligt ud af dit produkt og sørge for, at det bliver ved med at køre optimalt. Vi vil også gerne holde dig opdateret om tendenser, metoder og funktioner, der sparer endnu mere energi eller giver dig nye metoder til at øge kvaliteten af dit produkt eller reducere nedetiden i dine processer. 

  Medarbejdere på alle niveauer vil have glæde af vores programmer, der dækker en bred vifte af emner såsom produkter, serviceydelser, teknologi, teknik, værktøj, brancher og applikationer og dækker både VACON® og VLT® produkter.

  Udover vores kurser, tilbyder vi også online kurser på vores Danfoss Learning portal. Hvis du er registreret bruger, kan du logge direkte på Danfoss Learning portalen og vælge de kurser, du har brug for. Hvis du er ny bruger, kan du registrere dig på Danfoss Learning portalen ved at udfylde registreringsformularen til Danfoss Learning. 

  Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have mere at vide om, hvilke kurser der passer til din applikation, dit vidensniveau eller hvis du er interesseret i andre kurser. 

  Vi ser frem til at dele vores viden med dig.

  Se videoen og lær mere om vores træning her

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen